perjantai 8. helmikuuta 2013

Mä oon innostunut näprään

Jotenkin nuo uwa 2013 työt tökkii ja aloinpa sitten virkkaamaan..taitaa olla böönällä jo kevättä rinnassa..yleensä aloitan virkkauksen keväällä ja virkkaillen sitten pitkin kesää..
Trikookude ja ohuet virkkaus langat ovat olleet nannaa meikäläiselle...
täällä on pikku pakkanen ja mulla on pyjama päivä..ensimmäistä kertaa ajattelin lähetellä pieniä töitäni ystävän päivä lahjoiksi, parit korvikset matkaa virginiaan ystäväni tyttärelle..
Tää viikko on mennyt hujauksessa..hih..mulla on muuten tiistai päivä ihan kokonaan hukassa..keskiviikkona olin ihan tiistaissa..no sehän on ihan normaalia..kuten meikäläisen oikosulut..tänään virkkailin ruusu korviksia ja tuli oikosulku miten pelkkä kiinteä silmukka tehdään..toivottavasti tällaisia ei tule enempää..
Bruce kissa voi paksusti..ja on iso poika ikää on nyt 9kk ja kundi painaa 4 kiloa..sillon kun herra saapui mulle 10 viikon ikäisenä katselin tassuja ja olihan tuhdit tassut..joten alku oletus piti paikkansa pojasta tulee iso..
Jännityksellä odottelen ensimmäistä sny pakettia..tää odottelu on jänskää..ja suunnittelin että jokaisesta langasta toteutan jotain jokaisena kuukautena..
Arvonnan huivi palkinnot on lähtenyt matkaan Olgan huivi on jo mennyt perille ja kivaa kun tykkäsit..
Kaikille hauskaa ja rentouttavaa viikonloppua


 

6 kommenttia:

 1. Oi mitkä ihanat korvikset tuossa keskirivin vasemmassa reunassa!!!!

  VastaaPoista
 2. Minäkin ihailin juuri noita keskirivin vasemman reunan korvakoruja =) Mutta kyllä on upea tuo ensimmäisen kuvan korikin.

  VastaaPoista
 3. kiitos simpura ja pirjo, noihin kroko kukka korviksiin löytyy kukka ohje täältä jostain mun blogista

  VastaaPoista
 4. Oi kuinka ihastuttavia korviksia. Koritkin on niin hienoja. Varsinkin just tuo lila,mutta kyllä toisetkin. Sinulla on muutenkin kiva blogi täällä. Kiitos Sinulle ja Hyvää Ystävänpäivää.

  VastaaPoista
 5. Oi, miten kauniita virkkkauksia! Korisi rusetteineen on niin soma ja kauniita korviksia.

  VastaaPoista