sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Something ready, jotain valmista

I have been really lazy to write here..have just spend my time whit knitting and..lol..looking at facebook really awesome photos..Bruce have really grow up a lot and he is big cat..Blondie is sometime so jealous about him...
I was so happy when here came snow and winter start some weeks ago and my pains get away, but now it have been raining water and ear is wet..so i get my body pains back..

I get ready Haruni shawl what i knitted from yarns what i get from my skf..and now i have plan to knit some other shawl from yarn what she send to my..i find photos of this yarn from facebook, and just planed that i do my own charts of it..but i was lucky one member find name to that shawl..so today i buy it and when my rain forest shwal is ready i start to knit this forest nymbh shawl..so we will see when i get that ready..

Today is father day..and am sad because i cant call him and say happy dads day..my dad slept away in february 2010..and i miss him so much..but i will add some candless at my balcon in evening so maybe he sees it..and winkle his eyes to me..
Have an lovely new week..

Olen ollut tosi laiska tänne kirjoittamisen suhteen, aika on mennyt neuloessa ja hih facebookissa surffailen ja ihania kuvia ihaillen..Bruce on kasvanut on jo iso mies ja Blondi on usein mustasukkainen..
Olin niin onnellinen kun tuli lumi ja talvi alkoi muutama viikko sitten, ei ollut kipuja ja nyt on satanut taas vettä ja on märkää ja tietenkin kipuaallot on vallannut kropan..

Snyltä saamastani langasta sain Harunin valmiiksi ja nyt on suunnitelmissa toisista langoista huivin teko..kuva oli facebookissa ja eräs ryhmän jäsen löysi huiviin ohjeen ja se on nyt sitten ostettu ja lähtee puikoille kun saan sade metsän huivin valmiiksi..

Tänään juhlimme isän päivää ja olen surullinen kun en voi soittaa ja toivottaa hyvää isän päivää, isä nukkui pois helmikuussa 2010 ja ikävä on suuri, mutta laitan illalla kynttilöitä palamaan parvekkeelle ja ehkä hän näkee ne ja iskee silmää
Hyvää alkanutta viikkoa kaikille

                                          Haruni lanka novitan polku ja saatu sny:ltä
                                         Zuzu's petail, mun versio lanka viking nordlys
                                         Swallowtale lace lanka katian laine
                                          Summer mystery 2012 vähän säädin lanka vironvilla ja lanka saatu Lilalta
                                        Lazykaty lanka drops delight ja lanka saatu reppanaiselta

9 kommenttia:

 1. Ihania huiveja <3 Ja kohta nähdään se kaikkien aikojen ihanuus :))
  Voi, sulla on noin lähellä isän poismeno, voimahaleja!
  Mulla nukkui pois jo vuonna 2000, mutta ainahan tuo on muistoissa mukana.
  Sateesta huolimatta, mukavaa alkavaa viikkoa. Toivottavasti sateet ja kivut pysyisivät pois.

  VastaaPoista
 2. Oi kuinka ihania huiveja! ja monta....

  VastaaPoista
 3. Voi miten kauniita huiveja! Minun isä nukkui pois 2011 keväällä, ja joskus vielä tuntuu epätodelliselta. Isänpäivät ja muut juhlapyhät ovat niitä vaikeimpia.

  VastaaPoista
 4. Kauniita huiveja olet tehnyt.
  Tälläviikolla lähtee sny-paketti postiin.

  VastaaPoista
 5. Kertakaikkisen ihania huiveja ja kauniin värisistä langoista tehty :) Minun isäni nukkui pois 25v sitten ja silti usein häntä ikävöin, monet asiat, musiikki, juhlapyhät yms. tuovat mieleen niin paljon muistoja. Neulomusrikasta alkutalvea ja kaikkea hyvää elämääsi toivottelee Hilima neulomosta

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommenteista, voi kun tulisi lumi ja pikku pakkaset niin ei särkis joka niveltä

  VastaaPoista
 7. Toinen toistaan kauniimpia huiveja on puikoiltasi pomsahtanut:)Aurinkoista viikonloppua sinulle! T: Näpertelijä

  VastaaPoista
 8. Kiitos näpertelijä..mä oon ihan huivi neuloosissa

  VastaaPoista