sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Ihana sny paketti

Hain perjantai iltana aivan ihanan herkku paketin postista..siis mun snyni kyllä ihan salaa käy lukemassa mun ajatuksia..siis lanka paketissa oli kyllä sellainen herkku..sublimen baby merinoa..ai ai ai..jotkut langat on todellakin tehty hiplattavaksi..niin myös tämä herkku..ihana lumi huivin ohjekkin tuli ja geishaa..njam..
Arvakkaas kaksi kertaa raaskinko laittaa lanka herkkua puikoille..no en sitä pitää vaan hiplata ja silittää poskea vasten..ihan samalla tavalla kuin kevään sny kierroksella saamani gjestalin tinde..samaan aarre arkkuun pääse myös vähäksi aikaa tämä sublimen herkku..
Mä rakastan syksyä ja sen mukana tuomaa väri loistoa ja raikasta syksyistä säätä...mutta nyt on kyllä mennyt yli meikäläisen hilseen nuo vesi sateet..sais jo riittää..kohta loimijoki saavuttaa jo piha alueen kun joen rantaan on vajaat 50m..
Blondie ja Bruce ovat jo bestiksiä..ja kyllä naurattaa kun neidin kanssa ollaan lenkillä ja asiat on suoritettu niin hirveellä kiireellä kotiin..portaita vedetään vauhdilla ylös ja sitten kissan etsintään..eilen aamulla Bruce oli jäänyt vessaan oven taakse ja johan neiti etsi missäs ihmeessä kamu on..
Käsityö rintamalle ei pahemmin valmistuneita ole..kolmet sukat oon saanut valmiiksi edellisestä postauksesta..
Mutta nyt hyvää alkavaa viikkoa kaikille..ja herkutelkaa kuvan myötä..
Ja tässä sitten valmistuneita sukkia


 

7 kommenttia:

 1. Kauniita sukkia olet neulonut. Ja tuo paketti! Ihana sny sinulla!

  VastaaPoista
 2. Jippii, viikon paras; mä löysin sut ;D;D Nyt sä et saakaan sitten hetkenkään rauhaa *reps*. Ihanat nuo sun kissuuksien nimet <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos weba eikö olekkin ja ihan selvästi ajatusten lukija..

  Bemu..lol..mäkin löysin sut..ja hih jos mä sanosin blondille ett sä oot kissus hää varmaan murisis mulle..

  VastaaPoista
 4. Viikon parhaat naurut löytyi blogistani... voi blondi rassu, mitä tuo tuumas kun kerroit sille jotta se on kuulemma kissa ;D;D;D Komee säkäkorkeus <3

  VastaaPoista
 5. Kysyin blondilta ootkos kissa ja heti läx jahtaan bruce parkaa

  VastaaPoista
 6. Kauniita sukkia olet kutonut.
  Tosi mukava kun pidit paketista :) kovasti mietin mahtaakohan osua oikeaan valinta.
  Mukavaa loppuviikkoa!!

  VastaaPoista
 7. Kiitos snyni paketti oli aivan ihana herkku

  VastaaPoista