perjantai 23. joulukuuta 2011

Hyvää Joulua kaikille

It is said that love is blind, maybe this is the case, but also to you must feed the blindI believe that love must be cultivated, and if this is not done, the love will fade quietly away, whit hungry.
To give love and to be loved is the most importent..you can live without sex but without love you are only half of your self..
When you share your love the partner can be faraway, but he is still between you

Now you all see my romantic side of me..we must belive to our heart..our heart dosent say nothing wrong.. Love is a beautiful and an incredible sense of us..When you love someone you just want to share your love to everyone..

Noin..Rauhallista ja lämpöistä Joulun aikaa kaikille...Kyllä elämä on ihanaa..paljon on tapahtunut ja paljon tulee tapahtumaan..Ihania paketteja on tullut..KIITOS sny aivan ihanista yllätys paketeista..mutta tämä paljastus paketti..aivan ihana...ja tämä paketti lauloi sydämmeni kanssa kilpaa..ihania punaisia juttuja..lanka Malabrigon ihanaa silkki merinoa..Sormet syyhyää neulomaan siitä pitkiä kämmekkäitä itselleni..mutta säästän sen uuteen asuntoon...
Niin pakettien takana oli Krista..ja tunnistin kyllä käsialan..mutta ajattelin että Lila ja Krista on laittanut päät yhteen ja paketit on Lilalta...

Lilalta sain aivan ihanan pussukan ja tuli tarpeeseen..nyt ei lankakerä juoksee kilpaa lattialla..


Sny paketin kuvaaminen ei onnistunut hyvin mutta kyllä kaikki saa selvää ihanuuksista..mitä paketti sisälsi...Minä jatkan pakkaamista..Kaunista päivää kaikille..

11 kommenttia:

 1. Rauhallista joulua!
  Ihania paketteja! Päivitys blogiin tapahtuu joulun jälkeen.

  VastaaPoista
 2. Rauhaisaa joulunaikaa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Mukavaa joulun aikaa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Kivoja paketteja olet saanut. :)
  Lähettämäsi paketti myös saapui perille.Kiitos kovasti neuleista,olivat kauniita!

  VastaaPoista
 5. Ei ihan olleet paketit Lilalta, samalta suunnalta kumminkin =) Toivottavasti joulusi meni mukavasti muuttotohinasta huolimatta.

  VastaaPoista
 6. Oikein Ihanaa Alkavaa Uutta Vuotta sinulle! T: Näpertelijä

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille kommenteista..uusi vuosi ja uudet kujeet alkoi

  VastaaPoista
 8. Kiitos sinulle Ertzu paketeista joita sain sinulta syksyn Sny:ssä, joulukuun paketissa olevat tossut oli tosi ihanat ja tarpeeseen kun sairaana tossuttelin. Nyt alkaa jo pikkuhiljaa olo piristymään.
  Oikein hyvää vuoden jatkoa ja käyn kyllä tutkailemassa blogiasi... t. Mimmu

  VastaaPoista
 9. Kiitos mimmu ja kiva kun paketit on kelvannut

  VastaaPoista