tiistai 20. toukokuuta 2014

Toukuun paketti

Toukokuun sny paketin hain eilen postista, ja olihan upea paketti..kiitos sny..ihania lankoja..ja mitkä värit..niin mun värit..ja ihan niinkuin mun sny olisi lukenut mun ajatukset..ei ollut herkkuja paketissa..mä tein taas vaihteeksi herkkulakon..ei suklaataa eikä lakritsia..leivän syönninkin olen jättänyt kokonaan pois..se yksi korppu kera aamu kahvin on sallittu..
Mä olen nauranut tuolle mun nirppanokka kissalle..se oli eilen kyttimässä vieressä kun pakettia auoin..ja huomasi että hei siellähän on mullekin herkkuja..kun availin herkku pötköä muovikääreestä..pomo oli avaa jo avaa jo linjalla..ja kun sitten annoin herkkupalan.. voi kiessus sitä katsetta..ilme oli törkeetä tällaista ja nosti hännän pystyyn tuhinan kanssa..no herra on herra nirppanokanakin..
Eipä ole käsityö rintamalla mitään pahemmin valmistunut..parit kaulakorut oon saanut aikaseksi..no aloituksia kyllä on pilvin pimein..hih..
Se olisi huomenna reissu lankakauppaan..kun osallistuin kesäkassi vaihtoon..ja mun suuresta lankavarastosta ei löydy sopivia värejä josta parini tykkää..joten eikös se ole hyvä syy suunnata ostoksille....
Onpas ollut taas lämmintä ja mun kroppa ei siitä tykkää..eilen vasemman käden etu- ja keskisormi turposi oikein kunnolla..nivelet huusi hoosiannaa..joten mä toivon että kesä olisi äkkiä ohi ja tulisi syksy ja talvi..no se siitä..sain muuten aivan ihanat polvisukat neulomon piffistä..nyt pysyy jalat talvella lämpimänä
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille 




1 kommentti: