tiistai 8. huhtikuuta 2014

Väli muistaminen

Sain snyltä tällaisen välimuistamisen..kivaa kun muistetaan mulloinkin..kuin vain paketin lähettämisellä..lehdessä on ihan kivoja ohjeita..joten kiitos salainen ystäväni..
Itse olen huhtikuun pakettia pähkäillyt..mitäs siihen laitan..langat on valittu..mutta jotain kivaa pitää saada siihen vielä kehitettyä mukaan..
Sain viikonloppuna yllätys vieraita..tytär tuli perheensä kanssa kyläilemään..no mun kämppä oli kuin lähtöön lähtevä laiva..joka paikka sekaisin..villakoirat juoksi kilpaa pomon kanssa..mulla on selkä ollut kipeenä kuukauden päivät ja imurointi oli jäänyt vain haaveksi..
Joskus aikoinaan päätin..että enpäs neulo tai virkkaile mitään hello kitty juttuja..no tuli nyt sitten kuitenkin kokeiltua kassi versiota..
Lanka on jotain lankamaailman pussilanka puuvillaa kaksinkertaisena..koukku 3,5mm..
Ja piti sitten kokeilla myös hattua krokotiili virkkauksella..ja tällaisia siten sain aikaseksi..ajattelin kokeilla vielä sandness mandarin classic langasta kroko hattua..
Tämä hattu on tehty sandnessin manadrin medi langasta ja sitä meni n. 140g...koukku 3,5mm...

 

3 kommenttia:

  1. Upeita hattuja! Ihana laukku ja mukavaa, että sny:si on sinua muistanut.

    VastaaPoista
  2. Minä kun näin tuon krokotiilivirkatun hatun ja tuon kukkasen siinä ajattelin minäkin haluan tuommoisen !!! Hiukan eri värisenä mutta muuten samanlaisina. No sitten mietin onkohan sen saaminen kallista kun kaiken mitä haluan maksaa. Ja sitten vasta tuli mieleeni että voihan niinki olla ettet tee tilauksesta. Päätin kuitenkin laittaa sinulle terveisiä ja toivoa parasta.....tunkailen kyllä muutkin ihanuudet sivuiltasi- ja sekin voi tulla kalliiksi. Iloista tekemisen meininkiä t. päivi

    VastaaPoista
  3. Kiitos Päivi..kyllä voin tehdä myös tilauksena..jos ei ole ihan heti tehtävä..ja tietenkin riippuu mistä väristä haluat..löytyykö siihen mulla värejä..ja hinta riippuu mistä langasta haluat..

    VastaaPoista