torstai 6. maaliskuuta 2014

Jotain oon aikaseksi saanut

Kauheeta kun musta on tullut laiska blogin päivityksien osalta, no nyt kun otin taas sny kierrokselle osaa niin tuleepahan vähän enemmän myös tänne kirjoitettua...
Niin se vain talvi tuli ja meni..toiset iloitsee ja riemuitsee keväästä..mulle kevät on taas sellainen väsy vaihe..niinkuin usein sanon mää nuokun kevään..torkun kesän..ja syksyllä herään..
Neulominen on vieläkin mulla pannassa..mutta virkkuu koukku on sitten heilunut..innostuin vähän virkkaileen syto hattuja..tiistaina vein niistä 10 rouvapyrylle ja loppukuusta tai huhtikuun alussa vien sitten lisää..
Jotkut on mun omia malleja ja jotkut oon tehnyt ravelryn ohjeista..oli niin kivaa kun sain facebookissa viestiä ja siinä kysyttiin mun osoitetta jotta hän voi lähettää mulle puuvilla lankoja joilla ei itse tee mitään ja niin sain 900g puuvilla lankoja syto hattuihin..
Nämä mitkä nyt oon tehnyt on kaikki mun omista varastoista, ja nyt on uusi hattu koukulla lahjoitus langoista...
Kun laitan kuvia hatuista ryhmiin niin usein kysytään ohjetta..no eihän siinä mitään..ei mua haittaa kun kysytään ohjetta..mutta se tapa millä kysytään..hieman ärsyttää..kuten onko ohjetta..mistä ohje..kun kysymyksen voisi esittää mistä tämän ohje löytyy..
No tässä tällä kertaa..viikonloppu tuloillaan joten hauskaa viikonloppua kaikille..ja snylle kiitokset kortista

4 kommenttia:

  1. Voi miten ihania kesähattuja olet tehnytkään. Aivan mahtavia! Yritin mietiskellä, että mikä olisi suosikkini, mutta mahdoton tehtävä. Kaikki on oikein kivoja :)

    VastaaPoista
  2. Olipas ilo silmäillä näin ihania hattuja! :) Olisi kiva tietää, mihinkä sairaalaan nämä päätyvät. Kiva oli kuulla tuokin, että olet saanut lahjoituslankaa sytomyssyjen tekoon.

    VastaaPoista
  3. Kiitos Matleena, nämä menevät tyksiin paitsi tuo pinkki se on lahja hattu, seuraavat ajattelin laittaa ouluun menemään entiseen työpaikka kaupunkiin, sitten on vuorossa länsi suomi jne...

    VastaaPoista