perjantai 21. kesäkuuta 2013

Kyjy2013 aloitusta ja kesäkassi vaihtoa

No...huh..sentään eilen tuli ikää yksi vuosi lisää..ja paljon tuli onnittelu toivotuksia..tein itselle eilen aamulla mansikka tortun jonka päälle vaahdotin vanilja kastiketta ja luvan itselle herkutella koko päivän..no eiliseen iltaan klo 21 mennessä oli torttu syöty ja kahvia vedettyä muutama mukillinen..
Alotin sitten viime yönä myös n. yhden aikaan yöllä kun juttelin kaverin kaa skypessä ekaa kyjy2013 työtä eli fractali lähti koukulle..ja aamulla kun heräsin päätin että teen african kukista jotain..niin oon naureskellu itselleni kun joskus aikoinaan päätin että minähän en mitään afrikan kukkia tai mummon neliöitä virkkaile kun inhoon sitä lankojen päättelyä..no mummon neliöitä tuli jo viime ja sitä edellisenä vuotena tehtyä..ja sitten tänä aamuna innostuin näistä afrikan kukista..en ole vielä päättänyt mitä näistä tulee kassia vai peittoa..sen näkee sitten elokuun alussa..

Sain aivan ihanat kassit kesäkassi vaihdossa..eli sain ommellun suurehkon käsityö pussukan ja neulotun kassin iso KIITOS ruiskaunokki..molemmat oli aivan upeita..ja niin mun värejä..saas nähdä mitä oma parini tykkää omasta tuotoksestani..toivotaan että on mieluinen..

Kaunista ja aurinkoista juhannusta kaikille...
2 kommenttia:

  1. Onnea, näin jälkikäteen. Ihanaa, jos pidit laukuistasi. Arvaa vaan, olenko jännittänyt, mitä tuumit niistä. Olet niin taitava tekijä, että oli haasteellista kehitellä kasseja. Pidinkin pitkän tuumaustauon löydettyäni materiaalin ja suunnitellessani. Tekemiseenkin hurahti runsaasti aikaa, mutta se olikin erityisen mukavaa aikaa. Hyvää kesää Sinulle!

    VastaaPoista
  2. mietinkin mitä miten toi alin onkaan tehty ...virkkaamalla vaiko vatkaamalla, päädyin viimeiseen vaihtoehtoon.
    muita katselen kateutta tuntien :)
    maarit

    VastaaPoista