maanantai 13. toukokuuta 2013

kesä tuli

Huomaa, että kesä on saapunut kun kimalaiset ja ampiaiset pörrää parvekkeella ja mukavan lämmintäkin alkaa olemaan..mulla edelleen vasen käsi ja olka kiukuttelee joten käsitöissä olen ihan suosiollisesti pysytellyt virkkauksen parissa..
Torstaina kävi mieluisia vieraita kun tytär saapui perheineen, mummin Eetu ja Jade molemmat oli kasvanut, ja Eetu on aikamoinen hurmuri ja vauhti veikko ihmettelin jo tyttärelle miten hän jaksaa..
Ihania pieniä välimuistamisisa olen saanut kesäkassin tekijältä, tänään posti toi kaksi ihanaa keksin mallista suklaataa..njam täytynee herkutella myöhemmin kahvin merkeissä..Iso KIITOS sinä ihanainen kassin tekijä..ja siihen kassi kysymykseen olisi kiva kun sinne mahtuisi muiden lisäksi se käsityö, joko sukka tai huivi kudin, ja miksei virkkaus työkin..
Ja ihan vapaat kädet kassin valmistukseen, musta nuo yllätykset on tosi kivoja siksi en laittantutkaan muita toiveita kuin tuon käsityön mahtumisen..
Neulomon piffeissä on onni suosinut jopa kahdessa piffissä ja laitan sinne oman piffin vähän myöhemmin..kun nyt on kuitenkin tuon käsitöiden tekeminen etenkin neulomisen osalta ollut tauolla..
Ihanaa ja aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille..ja tässä vähän tossu kuvaa ja mun uudesta virkkaus innostuksesta, opettelin tuon bavarian virkkauksen, joskus parisen vuotta sitten katsoin sitä jostain blogista ja tuntui aika vaikealta, mutta onkin sitten tosi helppoa..
No mä kun inhoon lankojen päättelyjä teen omaan puro batikista ja etenen piilosilmukoilla siihen kohtaan missä pitäis langan vaihdon tapahtua

    

7 kommenttia:

 1. Kaunista tulee Bavarian-virkkauksella! Ja nuo tossukat ovat upeita!

  VastaaPoista
 2. Tuo baviarin virkkausjälki on todella kaunista. Söpöjä tossukkojakin.

  VastaaPoista
 3. Upeita värejä olet löytänyt noihin virkkauksiin!

  VastaaPoista
 4. Kiitos sinulle Ertzu tästä keväästä! Olen saanut monia ihania paketteja sinulta, paljastuspaketin kohdalla kieltämättä alkoi hieman hymyilyttää, sattumaa siis että voitin aiemmin huivin arvonnastasi ja sny-kierros oli juuri alkanut. Hyvää kesää sinulle!

  VastaaPoista
 5. kiitos, sirpa, intsu, simpura ja kirsti, ei tullut vieläkään lupaa neuloa joten virkkaillu jatkuu
  Ja olga sua oli helppo miellyttää, ihanaa kun paketit kelpasi, näillä näkymin oli mun viimonen sny kierros onhan tuota tullut muutamaan jo otettua osaa

  VastaaPoista
 6. Hei, haluan antaa sinulle tunnustuksen. Käy hakemassa se minun blogistani:

  www.kissalankorut.blogspot.com
  terkuin Kirsi

  VastaaPoista