maanantai 24. joulukuuta 2012

Vihdoinkin valmis/ finaly it's ready

wow..this my new knitted shawl in pattern it was triangle..lolz me and my knitting, last time i get from cowl pattern, triangle shawl and now i get from triangle shawl half round shawl..i knit and knit..i was even worried that my yarns get finish..wow in pattern yarns was 445yards and 100g i spend to this shawl 216g/ little over 700m..wow..when i really learn to read instructions carefully..lolz..and not always start only whit stiches and then straight from charts..yes me and my knittings..lolz..

MERRY CHRISTMAS TO ALL
Tästä huivista piti tulla kolmion muotoinen..pitäis varmaan lukea tarkkaan myös nuo kirjoitetut ohjeet..eikä vain kaavioita..no kyllä olisi pitänyt myös kaaviossa olla maininta että kaavio toistetaan kahteen kertaan ja reuna kavennusten väli toimii keskiönä..
Hih mä vaan tikutin ja tikutin ohjeen mukaan keski kokoiseen huiviin olisi mennyt n. 420m lankaa ja mä tein tämän huivin king colen galaksystä 50g/175m ja laskin että kolme kerää riittäis..no kun kolmas kerä alkoi olemaan lopuillaan aloin tarkemmin tutkimaan huivia..ja ihmettelin miten tästä muka tulisi kolmio huivi..
Kauan mietin puranko huivin vai jatkanko säätelemällä..no päätin jatkaa kun lanka ei ole sitä helpompaa purettavaa kun siinä on paljetteja..
Kaiken kaikkiaan lankaa meni 216g ja huivi on jätti kokoinen pituus 210cm ja korkeus niskasta kärkeen 90cm..siis kolmio huivista tuli puolikas pyörö..näin meillä

HYVÄÄ JA LÄMMINTÄ JOULUA KAIKILLE


 

6 kommenttia:

 1. Hih, nämä sun säätelyt on hauskoja kun niistä ei yhtään näy että säädelty on ;))
  Oikein mukavaa Tapaninpäivän iltaa sinne ja aurinkoisia loppuviikon päiviä!

  VastaaPoista
 2. Kaunis huivi. Mitäs siitä vaikkei olekkaan ohjeen mukainen, hyvin menee noinkin:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, mutta bemu eiks sitä huomaa kun kolmiosta tuli puoli pyöreä

  kiitos Neule-kirppu jospa ekasta uwa huivista tulisi ihan ohjeen mukainen

  Kiitos Aikku ja hyvää uutta vuotta

  Kiitos Hanna

  VastaaPoista
 4. Sulla on tosi upeita huiveja ja miten ihanan värisiä :)

  VastaaPoista