maanantai 20. elokuuta 2012

Uusi sny kierros

Laitoin sitten ilmottautumisen snysyksy2012 kierrokselle..vaikkakin ensin ajattelin jos pitäisin taukoa..mutta enpäs malttanutkaan jäädä pois..saas nähdä osaanko miellyttää tämän syksyn paria niin kuin muitakin pareja..käsityö rintamalle ei pahemmin valmistuneiden töiden merkeissä mitään kuulu..aloituksia on sitten taas senkin edestä tullut tehtyä..
Olkapää on vihoitellut koko kuluneen kesän..kesäyönhullutus meni tämän olkapään takia huonosti kun en ole pahemmin pystynyt neulomaan no 24 aloituksesta joista yksi aloitus oli vara aloitus sain 20 työtä valmiiksi..
Purkuun meni pari huivia jotka sitten aloitin myöhemmin uudestaan ja nämä epäonnen huivit ovat mukana kesäyöstä jouluyöhön..olen luvannut itselleni että syyskuussa jää aloitukset(niin hyvähän se on luvata) tauolle ja tikutan ja virkkaan kyjyn töitä valmiiksi..no sehän nähdään..
Vaikka tää koko kesä on mennyt torkkuessa..niin ihan mukavia asioita on tapahtunut..otin sitten blondille kaverin ja niin bruce kissa sai meiltä uuden kodin..voi sitä sähinää ja kynsiä..kun neiti ja herra kohtasi ensimmäisen kerran..
Ah kuinka ihanaa syksy alkaa tekemään tuloaan..ihanat värit luonnossa..vesi sade siitä oon oppinut tykkäämään..pimenevät illat saa taas luoda pehmeää valoa kynttilöillä..
Kaunista ja raikasta syksyn alkua kaikille..8 kommenttia:

 1. Mukava, että lähdit kuin lähditkin mukaan :).

  Kauniita töitä olet saanut kipeästä olkapäästä huolimatta valmiiksi. Itse en oo saanut mitään aikaiseksi..

  Hih, veikeät kaverukset :)

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Täällä sinun syksyn-sny kierroksen parisi ilmottautuu : )
  Ensimmäisen paketin suunnittelu onkin jo käynnissä.
  Aivan ihania käsitöitä täältä blogistasi löytyi täytyy vielä kurkistella lisää.

  Aurinkoisia alkavan syksyn päiviä sinulle!
  Toivoo: Sny

  VastaaPoista
 3. Ihanat kaverukset sinulla siellä. Parempaa vointia kädellesi myös.

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo kuva koirasta ja pienestä kissanpennusta. Melkein iski kuume saada itsellekin, mutta yhdistelmä marsut, kissa ja metsästyskoira taitaisi olla jo liikaa. Hauskaa tulevaa sny-kierrosta!

  VastaaPoista
 5. Minäkin ilmoittauduin viime metreillä SNY-kierrokselle, vaikka olin ajatellut jättää väliin. Ehkä se tuo piristystä kiireiseen syksyyn. Ihana kuva karvakaveruksista!

  VastaaPoista
 6. Kiitos red dragon sain yhdet sukat lisää tehtyä mutta taas on käsi kipee joten pientä virkkausta

  Kiitos sny jännityksellä odottelen..on tää niin mukavaa

  Kiitos Zelda nyt ovat jo tottuneet toisiinsa paitsi joskus vielä bruce vetasee blondia kuonoon

  Kiitos Weba kyllä lemmikit on ihania

  Kiitos Krista..mä päätin kuitenkin myös lähtee mukaan

  VastaaPoista
 7. Tokihan SNY:hyn pittää osallistua!! Arki on kuitenkin niin... arkea. Sny tuo siihen kaivattua piristystä ja yllätykset tauottavat syksyn pitkiltä tuntuvat rämpsykuukaudet =)
  Terkut taisteluparille, ovat varmaan jo tutustuneet ja ystävystyneet <3

  VastaaPoista
 8. Kiitos reppanainen..mun syksy ei ole koskaan liian pitkä vaan loppuu aina kesken..joo taistelu pari on kohta kuin paita ja peppu

  VastaaPoista