keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Kiitos sny

Aivan ihana sny paketti saapui tänään..sitä kyllä kannatti odottaa..iso KIITOS snylle..mutta en tiedä raskinko käyttää värit veikkaan ja nalleen..oon haaveillu tekeväni huivin valkoisesta nallesta..nyt voin sitten sen toteuttaa ilman..että joudun itse sitä ostamaan..
Mä kun oon neulomossa mukana langan ostolakkolaisissa..ja niinpä nyt lähtee sitten neljäs sanktio paketti..Innostuin eilen katselemaan huivi lankoja netistä..ja kappas kummaa pakkohan sitä oli tilata kun löytyi aivan ihanan väristä evillan viron villaa..että näin..
Muistaakapa käydä jättään myös tänne arvonta kommentti 15000 kävijän huivi palkinto lähtee mammutille..mutta jäljellä on vielä kaksi arvontaa..sny paketista kuva puhuu paremmin puolestaan..ja onhan sitä uusi huivikin valmistunu..ihan turhaan pelkäsin laittaa harunia puikoille oli loppujen lopuksi helppo tehdä..vaikka hieman tylsä neulottava..ajattelin että jos pystyin tekemään butterfly forest shawlin..suoraan englannin kielisestä ohjeesta (yhteen kohtaan jouduin kysymään apuja) niin jos tämä monimutkainen huivi onnistui niin miksei myös haruni..
Nyt on kappas kummaa uusi huivi puikoilla ja aloin vain neulomaan..huiviin käytän gailin lehti kuiviota ja lisänä omaa kuviota ja haaveena olisi jos saisin tehtyä harunin helma kaavion.. Kaunista ja aurinkoista loppu viikkoa

2 kommenttia:

 1. Kivaa, että paketti oli mieleen! :) Tietenkin voit käyttää langat mihin itse haluat ja värjätä sitten joskus jotain muuta. En ole itsekään kokeillut tuota värjäystä, nyt se menee kyllä to do -listalle. :)

  Aurinkoista toukokuun alkua!

  SNY

  VastaaPoista
 2. Miten kevät etenee? Huomasin tänään, että puut ovat muuttuneet taas vihreiksi. Ihanaa!

  Pian on aika laittaa viimeinen paketti tulemaan. Vielä kuitenkin hetkisen pidän sinua jännityksessä. :)

  SNY

  VastaaPoista