maanantai 13. helmikuuta 2012

Part of my life

Hello all my friends..soon is valentines day and my daughter celebrate her three years wedding years..time is going so fast....my grandson have grow also so fast..where is the time going...
Life is an mystery..days goes by and you dont even realize how fast it's going..I have enjoy my days at this year and i wish that my friends have also done that..

Kylläpä toi aika rientää..huomenna on ystävänpäivä ja tyttäreni viettää kolmivuotis hääpäivää..välillä tuntuu että olisin ihan vasta ollut viettämässä hää juhlia..mihin ihmeeseen se aika on rientänyt..Elämä on ihme..ja välillä tuntuu että aika rientää siivillä..Olen nauttinut joka päivä tästä uudesta vuodesta ja nauranu välillä palleani kipeeksi..

Uwa töitäkin on valmistunut tässä välissä ja huivi arvonnassa onni suosi näkkäriä..huivikin on onnellisesti uudella omistajalla ja toivotaan että lämmittää mukavasti hartioita..
uusi kamerakin tuli ostettua ja hups enään ei onnistukkaan kuvien linkitys neulomoon..juu asetuksia pitäis säätää..mutta oonpas sellanen tekniikan ihme lapsi...huuli pyöreänä etsin asetuksia..mutta pakko myöntää en ymmärrä yhtään mitään...tässä muutama kuva valmistunesta uwa töistä..muut odottaakin kunnes saan muutaman tilaus työn tehtyä...


Ja tässä tilaus baskeri ja yks ylimmäränen zik Zak pipo


 Kaunista ja aurinkoista viikkoa kaikille

9 kommenttia:

 1. Tosi kauniita töitä. Varsinkin tuo oranssi hattu, ihana:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos askartelin itte..mulle on tullut baskeri buumi

  VastaaPoista
 3. Olet kyllä neulonut tosi ahkerasti. kauniita töitä!

  VastaaPoista
 4. Kauniita töitä sinulla, tuon annishuivin yläpuolella olevan huivin ohjetta kaipailisin, mistähän sen olet löytänyt?

  VastaaPoista
 5. Todella kauniita, nuo baskerit ja huivit erityisesti :) Ihanaista ystävänpäivää Sinulle! Kortti on matkalla, ja ensimmäinen pakettikin kohta kasassa. On vain niin vaikea päättää.. ;) Mutta enköhän minä sen tällä viikolla saa postin kyytiin.

  -SNY-

  VastaaPoista
 6. Kiitos hanna huivi on percy ja ohje löytyy raverlystä

  Kiitos sny kortti tulikin jo perille

  VastaaPoista
 7. Ihania töitä näytillä!

  Hyvää Ystävänpäivää :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos Simpura samoin sinne

  VastaaPoista