sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Arvonta suoritettu

Eli lehden saa pirunsuudelma..kulunut viikko on mennyt mun osalta hyvin..oon ollut pirteä ja oon jaksanut siivota ja tiskata..
Nyt oon jäänyt koukkuun sukkien neulomiseen kun viime viikolla posti toi kirjan varpaista varsiin..ja nyt ei ole yhden sukan syndroomaa...harjottelin lasten sukilla..ensin tuntu..etten pääse millään ohjeeseen kiinni..mutta sitten kun ymmärsi..niin voihan vitsi on tosi helppoa ja pystyy suunnittelemaan omiakin malleja...
Kyjyt on jäänyt vailla huomiota..välillä oon miettinyt luovutanko..mutta onhan tässä aikaa...
Mulla on aivan uusi juttu vireillä...mutta kerron siitä myöhemmin jos asiat loksahtaa paikoilleen...tämä uusi juttu on piristänyt mua tosi paljon..ja minulla on unelma..ja ehkä se toteutuu..sittenpä näkee...
Kaunista sunnuntaita ja alkavaa viikkoa kaikille

3 kommenttia:

  1. Onnea voittajalle! Hih, enpä millään ois arvannut toista nimeäsi, minun yhdellä ystävällä on sama nimi toisena nimenä. Minä olen myös innostunut sukkien neulomisesta, Suloisimmat sukat kirjan vuoksi. Mutta onnea uuteen juttuusi ja hauskaa alkavaa viikkoa:)

    VastaaPoista
  2. Jokohan nyt kommentointi onnistuisi, yritin viikonloppuna ilman menestystä. Harmi, että yllätykseni ei ihan onnistunut, kun olit jo lehden hankkinut =( Mutta yritystä kuitenkin oli =) Paremmalla menestyksellä sitten seuraavalla kerralla.

    VastaaPoista