keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

April's ckf package and some other..

Today i got from post my ckf package..and wow..it was awesome..and in monday i was at free market and i find some new things to my kitchen..lol..me and my colors..orange and pink knife..and some storage case to my hooks and buttoms..
My cat he want always to come on photos..when boss see cam he is always like..me..me..me..to photos..lol..
In the weekend and this week i crochet new hats to cyto-project..and next week i will bring all to yarnshop and in first week at may..yarnshop owner will take it to turku univercity hospital..
Now i have crochet 25 hats..from 24th at december to yesterday..
I love woolsocks..and everytime when i'm knitting socks to my self it's coming too pig to my self..so at monday and today i get new socks..and it's just right size to my small leg..lol..

Hain tänään postista huhtikuun sny paketin..ja wau..mikä paketti..se on kumma kun joka kerta kun otan kameran esille niin..pomo on heti siinä..minä..minä..kuvaan..ja ihan niikuin herra olisi tiennyt että paketissa on hällekin herkkuja niin silmä kovana vahdittiin kun mamma avasi paketin..ja hups..herra karnttunokalle kelpasi herkkunapit..hää kun on niin nirso kaikille uusille ruuille..rutina vaan kävi kun herkut meni parempiin suihin..
Sitten kytättiin silmä kovana kun mamma kääri taikapalloa auki..ja siletähän löytyy pomolle hiiri..Kiitos sny paketista..olihan aivan upea..noista eskimo langoista meinaan virkata ja huovuttaa kissan leluja..kun tuo katti rakastaa kaikkea huovutettua..

On mua nyt sitten hellitty..tällä viikolla..sain maanantaina face kaverilta sukat..ja myös sny paketissa oli sukat..niinhän sitä sanotaan että suutarin lapsella ei ole kenkiä..ja aina kun yritän tehdä itselle sukkia niistä tulee liian isot..ja nyt mulla on kahdet uudet villasukat..jeeees..
Olin kirpparilla maanantaina ja ihania juttuja löytyi..ostin oranssin ja pinkin keittiön veitsen ja sitten löysin turkoosit säilytys purkit koukuille ja napeille..Olen nyt saanut virkattua 25 sytohattua..täytyy sanoa että on aikamoinen saavutus multa ajalta 25.12.2013- 15.4.2014..
Ja tässä muutama kuva..
Hyvää ja rentoa pääsiäisen aikaa kaikille...





tiistai 8. huhtikuuta 2014

Väli muistaminen

Sain snyltä tällaisen välimuistamisen..kivaa kun muistetaan mulloinkin..kuin vain paketin lähettämisellä..lehdessä on ihan kivoja ohjeita..joten kiitos salainen ystäväni..
Itse olen huhtikuun pakettia pähkäillyt..mitäs siihen laitan..langat on valittu..mutta jotain kivaa pitää saada siihen vielä kehitettyä mukaan..
Sain viikonloppuna yllätys vieraita..tytär tuli perheensä kanssa kyläilemään..no mun kämppä oli kuin lähtöön lähtevä laiva..joka paikka sekaisin..villakoirat juoksi kilpaa pomon kanssa..mulla on selkä ollut kipeenä kuukauden päivät ja imurointi oli jäänyt vain haaveksi..
Joskus aikoinaan päätin..että enpäs neulo tai virkkaile mitään hello kitty juttuja..no tuli nyt sitten kuitenkin kokeiltua kassi versiota..
Lanka on jotain lankamaailman pussilanka puuvillaa kaksinkertaisena..koukku 3,5mm..
Ja piti sitten kokeilla myös hattua krokotiili virkkauksella..ja tällaisia siten sain aikaseksi..ajattelin kokeilla vielä sandness mandarin classic langasta kroko hattua..
Tämä hattu on tehty sandnessin manadrin medi langasta ja sitä meni n. 140g...koukku 3,5mm...