sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Aurinkoisia päiviä

Arska on möllöttänyt taivaalta täydellä teholla ja pakko myöntää en tykkää..koko keväästä ja kesästä..Aurinko allergikkona joudun suojaamaan itseni pitkä hihasilla puseroilla..ja myös kivut ovat mulla kesällä pahemmat kuin syksyllä ja talvella..
En ole pahemmin neule rintamalla saanut mitään aikaskesi yhden huivin oon saanut neulottua..himppu-mummun patalappuja on syntynyt senkin edestä..
Arvonta on suoritettu ja mammutille menee 15000 kävijän huivi ja Atzalea saa kommentoijien huivin..postittelen huivit ensi kuun alkupuolella kun en osaa päättää mitä lähetän..
meninpä sitten ilmottautuun vilkasta virkkausta ja kesä yön hullutus tapahtumiin..voi voi..innokkaana tietenkin kun uwa2012 meni niin hyvin sain kaikki työt ennen määräaikaa valmiiksi..saas nähdä miten nyt käy...
Kaunista ja Aurinkoista toukokuun loppua kaikille..ja tässä muutama kuva tuotoksista mitkä on valmistunut tämän toukokuun aikana..
Huivi on säätelyä..keskikuvion lehdet on lehtimalli gailista ja sitten vähän omaa ja helmaosa harunista..
Laukku on ihan omaa mallia ja tehty trikookuteesta..Selkeä kuvallinen ohje löytyy täältä..himppu-mummu






keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Kiitos sny

Aivan ihana sny paketti saapui tänään..sitä kyllä kannatti odottaa..iso KIITOS snylle..mutta en tiedä raskinko käyttää värit veikkaan ja nalleen..oon haaveillu tekeväni huivin valkoisesta nallesta..nyt voin sitten sen toteuttaa ilman..että joudun itse sitä ostamaan..
Mä kun oon neulomossa mukana langan ostolakkolaisissa..ja niinpä nyt lähtee sitten neljäs sanktio paketti..Innostuin eilen katselemaan huivi lankoja netistä..ja kappas kummaa pakkohan sitä oli tilata kun löytyi aivan ihanan väristä evillan viron villaa..että näin..
Muistaakapa käydä jättään myös tänne arvonta kommentti 15000 kävijän huivi palkinto lähtee mammutille..mutta jäljellä on vielä kaksi arvontaa..sny paketista kuva puhuu paremmin puolestaan..ja onhan sitä uusi huivikin valmistunu..ihan turhaan pelkäsin laittaa harunia puikoille oli loppujen lopuksi helppo tehdä..vaikka hieman tylsä neulottava..ajattelin että jos pystyin tekemään butterfly forest shawlin..suoraan englannin kielisestä ohjeesta (yhteen kohtaan jouduin kysymään apuja) niin jos tämä monimutkainen huivi onnistui niin miksei myös haruni..
Nyt on kappas kummaa uusi huivi puikoilla ja aloin vain neulomaan..huiviin käytän gailin lehti kuiviota ja lisänä omaa kuviota ja haaveena olisi jos saisin tehtyä harunin helma kaavion..



 Kaunista ja aurinkoista loppu viikkoa