keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Arvontaa

Muutama huivi on taas valmistunut..mä oon jäänyt ihan koukkuun huivien tekoon..ja nyt ajattelin..jotta olisi taas arvonnan paikka..eli 15000 kävijä saa huivi palkinnon ja myös 50 lukija saa jonkun palkinnon ja kaikkien kommentin jättäneiden kesken arvon myös jonkinlaisen palkinnon...eli kolme palkintoa lähtis matkaan..ja arvonta aika on 27.5.2012..

Väsynyt olen ollut mutta kaikkea kivaa on tapahtunut ja kesä tekee jo täyttä tuloaan..Blondillakin on jo kesää rinnassa kun lenkillä ei tahdo millään asioita tekemään kun on niin paljon haisteltavaa..
Vappukin on jo ensi viikolla ja kaikki uwa työtkin on valmiina..
Kaunista ja rattoisaa huhtikuun lopun ja toukokuuta kaikille..






 Ylimmäinen huivi on säädetty 22leaves shawlette/lumi..keskimmäinen aurora/lumi ja alimmainen on butterfly forest shawl...

tiistai 10. huhtikuuta 2012

in 60's to 2012

In 60's i only spoke swedish and small Finnish
In 70's i only spoke Finnish and Swedish
In 80's i spoke Swedish, Finnish and some words of English
In 90's i just spoke Finnish and English
In 2000 i sopke english and Finnish
and now in 2012 i write better English then i speak..
From 13th of april 2011 my life have change a lot..last year at this time i was not happy..Today i'm maybe happiest what i have never been..

Noin taas on aika päivittää blogia..millonkahan mä muistan että tänne voisi useammin kirjottaa..olen erittäin ylpeä itsestäni..sain kaikki uwa2012 työt tehtyä..ja tietenkin siitä innokkaana lähdin mukaan jämälanka tempaukseen..jämälankoja löytyy jos en valehtele ehkä muutama kilo..ja on aika laittaa aivo nystyrät..nekin vähäset mitä on jäljellä painiskelemaan uusien töiden merkeissä..

It's again time to write here something..when do i learn that to write here often what i have now done..i'm so proud of my self i got every uwa2012 work ready..and now i have new plans..we will see...

Ja tässä viimonen uwa huivi lumi-tulpaani olen yhdistänyt ullasta lumi-ja tulpaani huivin ja tällainen synty..
Ja eilen sain yhden vinttura huivin lisää valmiiksi eli on lehdestä moda 4/2011 malli 19